Isnin, 25 Mei 2009

Mysterious Place

'Photoshoot' ini penulis buat ketika Kursus Bina Pasukan PESAYA di Sekakap, Mersing beberapa minggu yang lalu. Tempat ini menjadi pilihan kerana panorama pohon-pohon rhu yang tumbang akibat mini tsunami Januari lalu begitu menarik perhatian penulis. Penulis namakan photoshoot ini sebagai 'Mysterious Place' kerana permandangan seolah-olah satu kawasan yang misteri (dengan editing black & white). Model-model rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi.






DISEBALIK TABIR
Habis control takut masuk dalam air..

Penulis menggunakan kamera Nikon D40 dengan available light pada masa itu. Muara di Kem PKPI ini mempunyai banyak tempat-tempat menarik untuk dirakamkan. Tunggu banyak lagi gambar-gambar hasil kerja penulis pada masa-masa akan datang. Salam ceria untuk semua!

8 ulasan:

fiza berkata...

bleh tahan gak gambo2 nyer...ditambah dengan model-model yg berbakat...bleh diasah lagi bakat model2 ko tu ris...hehehehe...gambo2 yg ko amik mmg tak dinafikan..mmg cantik..pandai ko cari tpt yg penuh misteri tu..tp klu model2 ko leh brada dicelah2 akar tu lagi misteri...hehehehehee

Blogger santai berkata...

Mantap...model-modelnya mantap termasuk cameramannyer sekali... LOKASI MISTERI YANG MENARIK...

J.U.L.I.E berkata...

cantik...
upload la lagi gamba lawa2..

artakus berkata...

jangan kata kat celah akar fiza, kat celah² air laut pun ada. cuma gambar tu terlalu private, tak boleh diexpose! hahahaha

Reds berkata...

Fiza : model2 tu model sambilan tetapi tetap NahamPhoto, hehe...

Blogger santai : photoshoot ni dibuat secara x sengaja & suka2 jer...kebetulan tmpt tu camtu...

Julie : tunggu...

Artakus : nk aku psotkan ke gmbr2 mandi laut tu? hehe

fadh berkata...

komen untuk gambar yang ke 3:

Alim... ko kentut ek?

Anipah Ahmad berkata...

Best la cik reds. Menarik gambo2nya. Sape yang tak pernah g OBS mesti macam teruja nak g coz melihat suasana sekitar yang indah lagi permai. Tahniah kerana menonjolkan ke'best'an tempat tersebut. Teruskan usaha cik reds....

Kaff berkata...

kalau cikpah yang jadi model mesti lagi malatop gambar-gambar tu..haks haks