Sabtu, 9 Mei 2009

Bersantai Di Desaru

Sebenarnya tidaklah terlalu santai seperti dalam tajuk diatas, cuma mengisi masa lapang aktiviti bebas selepas selesai menguruskan Bengkel Perancangan Strategik KPYPJ di Desaru Golden Beach Hotel, Desaru Johor. Rasanya sudah lama penulis tidak menulis posting tentang aktiviti terkini penulis. Ini adalah gambar-gambar santai urusetia-urusetia yang bertugas semasa bengkel tersebut.

Salah satu permandangan di Desaru Golden Beach Hotel.

Ambil air sembahyang ke Bang?

Adik seperti biasa akan berposing didepan lensa.

Ala-ala posing majalah mangga tapi tak pakai bikini, cuma pakai selipar sahaja.

Tengok apa tu?

Gambar ala-ala pasangan kekasih sedang merajuk & menyelesaikan masalah.

Jangan contohi mamat ni!

Terus berposing...

En. Halim sedang membuat ABC...

Siapalah mamat yang main snuker ni?

Itulah antara gambar-gambar yang sempat diambil yang terdiri dari En. Halim (Artakus) & Adik (Little Lady). Sebenarnya penulis tidak berapa sempat untuk berkarya dengan fotografi disebabkan kesibukan menjadi urusetia bengkel tersebut. Tetapi bagi penulis, hotel tersebut agak menarik & baik dari pelbagai aspek. Permandangannya juga cukup indah. Mungkin satu hari nanti penulis akan kesitu semula.

4 ulasan:

Norazman M.N. berkata...

Bestnyer bersantai di Desaru... lokasi menarik tu bila balik kampung kali ni...

oldtechie berkata...

Wow! Gaya penulis mcm Jimmy White! Tapi hidung kemek, best dapat berbengkel di Desaru.....

Uncle Bourne berkata...

Jimmy reds bukan white... jadi gian lak mamat ni main pools..

Reds berkata...

Hehe...selalu main pools kat komp jer...