Rabu, 22 Oktober 2008

Apabila Bloggers Beraya...

Hari ini 22 Oktober 2008, KPYPJ telah menganjurkan rumah terbuka Aidilfitri dari pukul 11 pagi hingga 3 petang. Penulis tidak mahu menghuraikan dengan lebih lanjut mengenai program ini kerana agak letih setelah 3 malam pulang lewat atas urusan kerja. Disini penulis paparkan gambar-gambar Bloggers yang hadir pada majlis tersebut.

Kita mulakan dengan En. Artakus yang sedang menghayati mee bandung. Harap dia tak kesepian hari ini...

En Adiem, makan satay tu tau jangan nak omong-omong kosong jer!

Oh! Mama Cool! Yaa...semestinya orang disekelilingnya merasa cool jer...

Eh! Pn. Annor, kat sini cikong sejuk takde k!

Yeah! En. Kaff, kalau makanan dia mesti ada benda manis semanis gula-gula...

Ni adalah Uncle Bourne, seorang perisik sebab tu identiti terpaksa dirahsiakan.

dan yang last-last minit datang En. Ayares, makanan kat situ tadi mesti akan dikenang sehingga 1001 malam

Untuk gambar-gambar menarik yang lain, perlulah tunggu posting di blog NahamPhoto & laman web KPYPJ tidak lama lagi. "Nak masuk tido dulu! Mengantok!

5 ulasan:

AyAres berkata...

singgah sekojap yo tadi...sambil2 ado kojo... org dah jmput dongan kad..kono lah datang..hehehee

artakus berkata...

tu bukan mee bandung la en reds. tu namanya mee rebus yang mcm mee bandung! hahahahaha ^_^

Kaff berkata...

gula-gula pun ada yang masam..tak semua manis :P

Norhayati berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
arjuna berkata...

Singgah ado makno er tu...xdo kojo lain, asyik tanyo cek ajo momanjang...