Rabu, 20 Januari 2010

Medal Memori Maya 2009

Assalamualaikum semua, rasanya tidak terlambat untuk penulis mengumumkan pemenang bagi Medal Memori Maya tahun 2009 blog "Mencipta Memori" ini setelah sekian lama membuat kompilasi & rumusan, akhirnya keputusan rasmi diperolehi. Sekadar peringatan, anugerah yang di panggil MEDAL MEMORI MAYA ini ditujukan khas kepada pembaca blog ini yang dikira melalui komen & statistik blog.

Anugerah ini mengandungi 2 kategori iaitu PELAWAT TERBAIK dan PROMOTER TERBAIK. Medal PELAWAT TERBAIK dianugerah kepada mereka yang selalu melawat blog "mencipta memori" ini berdasarkan komen pada posting & juga cbox. Manakala Medal PROMOTER TERBAIK pula dianugerahkan kepada website @blog @ page yang mempunyai link URL ke blog "mencipta memori" dimana ia paling banyak menarik & memberi akses pengunjung lain ke blog "mencipta memori".

Pemenang akan diberikan SCRIPT untuk mereka paparkan medal mereka di webpage @ blog @ seumpanya milik mereka. Berikut merupakan senarai pemenang pada tahun ini mengikut ranking top 15 (penulis 'up'kan lagi ranking dari 10 ke 15 kerana semakin ramai yang memberi komen) ;

PELAWAT TERBAIK

1) Fiza
2) Kaff
3) Artakus
4) Fadh
5) Oldtechie
6) Norazman
7) Julie
8) Ayares
9) Cheekongsejuk
10)Anipah
11)Anak Rantau
12)Lokman
13)Inda
14)BlindArt
15)Eyta

* pengiraan : cbox-1 markah, komen-2 markah, follower-tambahan 3 markah


PROMOTER TERBAIK

1) http://thekaff.blogspot.com
2) http://anipahahmad.blogspot.com
3) http://artakus5143.blogspot.com
4) http://cheekongsejuk.blogspot.com
5) http://mohdlokman.blogspot.com
6) http://santai-norazman.blogspot.com
7) http://atengbest.blogspot.com
8) http://pinkynie.blogspot.com
9) http://jasinda81.blogspot.com
10)http://z-diaryku.blogspot.com
11)http://rosdimansor.blogspot.com
12)http://hadifhadifah.blogspot.com
13)http://yayatun.blogspot.com
14)http://akunapi.blogspot.com
15)http://redshoes08.blogspot.com
16)http://sakitpening.blogspot.com
17)http://itpypj.edu.my
18)http://ayares151.blogspot.com
19)http://jay-lovers64.blogspot.com
20)http://akubotak.blogspot.com

*pengiraan : gabungan markah dari statistik histats.com

Sebagai rumusan, pada tahun 2009 penulis agak kurang menulis posting diakhir tahun mungkin kerana kesibukkan urusan berpindah kerja & rumah. Tahniah kepada Fiza kerana telah berjaya mengalahkan pemenang tahun lepas, Kaff dalam kategori PELAWAT TERBAIK. Namun Kaff berjaya mengekalkan kategori PROMOTER TERBAIK namun dicabar hebat oleh Anipah & Artakus.

Kepada mereka yang tidak tersenarai, penulis tetap hargai lawatan anda kesini. Sesungguhnya penulis tahu mereka yang telah melawat blog ini melalui komen lebih dari 30 pelawat unik yang telah direkodkan. Semoga anda semua terus menyokong penulis dalam arena blogging ini. Kepada pemenang (No.1 sahaja) sila berikan email anda ke harrisfadzilah@gmail.com untuk menerima hadiah 'script medal' sebelum 31 Januari 2010.

"TAHNIAH KEPADA PEMENANG! & SELAMAT BERBLOGGING"


p/s - senarai pemenang Medal Memori Maya 2008

8 ulasan:

..blindart.. berkata...

salam...

wah, tersenarai dalam dua2 kategori.... thanks reds... teruskan berblogging...

Kaff berkata...

wah..menang lagi..walau satu kategori sahaja tapi ala-ala tak sangka gitu..hehe...

tagskie berkata...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

fiza berkata...

yahooo!!!! menang gaks akhir..sorilh EN.KAFIYUN tahun nie bgi fiza laks merasa k....igatkn leh dpt medal futsal je x sangka dpt gaks medal maya hehehheeee...

Anipah Ahmad berkata...

wowwwww...wl dpt tempat ke 10 bagi kategori pelawat terbaik...rasa aira mata nak mencurah2 dah ni. mana tisu ni..mana?. Fiza jaga hang, confirm tahun ni sy akan berusaha lebih gigih lagi.

utk kategori promoter terbaik pulak yuhooooooooo...memang menjerit n melompat2 ala kangaroo ni. Cik fie kalau nak kekal pada kedudukan tersebut jgn sgka akan diperolehi dgn mudah yer thn ni. hehe.

sekali lagi..tq..tq...tq cik reds. jgu7460@yahoo.com

nuffihkum berkata...

salam...kenapa aku tak dapat?? hahaha

Reds berkata...

Blint Art : terima kasih...teruskan juga menyokong penulis...

Kaff: ko still masih jauh ke depan dlm kategori yg kau mng tu tp anipah pasti akan bekerja keras lg..

Fiza : tahniah...teruskanlh membaca & memberi pendapat..

Anipah : sama2 & tahniah...semoga tahun dpn akan memberikan cabaran yg lbh kuat kpd kaff, fiza & yg lain2...

kiffun : hehehe kena bekerja keras lg ye...

fadh berkata...

wahhh.. tak sangka i under top 5... caiyok red.. thanks for the appreciation!