Rabu, 25 Mac 2009

Earth Hour : Mari Tutup Lampu!

Sepertimana yang telah dihebahkan beberapa bulan kebelakangan ini, kempen Earth Hour kini hampir sampai kemuncaknya. Pada hari Sabtu ini, jam 8.30 hingga 9.30 malam, kita disaran untuk memadam lampu untuk mengurangkan pemanasan global bumi kita. Kempen memadam lampu selama 1 jam ini adalah anjuran WWF. Anda hendak menutup lampu? Terpulanglah...

(UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA KLIK IKLAN EARTH HOUR MALAYSIA DISEBELAH)

4 ulasan:

cheekongsejuk berkata...

kena cari lilin ni.. lagi best kuarkn balik pelita2 musim raya. hoorayy! hari raya!

artakus berkata...

kalau betul nak buat, stesen² tv kena off kan siaran diorang! baru la gerek! hehehehehe

Eyta Paiman berkata...

hot.fm menyokong penuh kempen ni & akan stop bersiaran dr 8.30pm-9.30pm. Cayalah. Kami jgak akan join, tp tak bleh tutup tv rr.. ada konsert AF7 tu... hahaha.. Afundi Obri ;-)

Reds berkata...

Betullah..kalau betul2 menyokong patutnya siaran tv semua ditangguhkan masa tu termasuk AF...hehe